...ja pieru pitkään nauramisesta :)

Heinäkuu oli lomaa...ihanaaaaaaa. On ollu kotihommia (nyt huomasin, että ne kaikki on ollu jotain Markuksen hommia, mitä se on teettäny mulla), pullinkia ja lomareissua. Lomalla käytiin kuopiossa, viikko meni siellä että hurahti. Näin kuopion keskustassa yhden häntäänsä roikottavan beaglen kahdesti. Riistavedellä pienen beaglen pennun emäntäänsä ulkoiluttamassa ja Rantasalmella kaksi beaglä, epäilen että se tais olla kuitenkin yks ja sama. Viimeistään sen pikkupennun nähtyä iski koti-ikävä. (kuvia ei nyt oo ku ne on kaikki sillä kuuluisalla "toisella" koneella..."

Koulu alkoi ja sitten harjoittelu. Motivaatio on täysin nollassa ja ei voi opiskelu vähempää kiinnostaa. Vielä 14kk koulua ja pitäis valmistua, JÄRKYTTÄVÄÄ...luuleekohan ne oikeesti että mä pystyn tähän. Hyvähän se mun on ku mulla ei oo perhettä tämän enempää, hattua heilutan niille muille lapsiperheellisille luokkakavereille. Onhan tässä itselläkin ollu reilu kolme vuotta "pentuprojekti" meneillään, mutta tähän asti ollaan saatu tyytyä vain toisten "pentu-uutisiin".

Elokuussa pääsen nyt kuitenkin kaksi kertaa ihan koiranäyttelyyn ja toisella kerralla esittämään juniori urosta, Beagleä. Ilo on ylimmillään, ainakin tässä vaiheessa. Katsotaan sit tilanne uudelleen kun ollaan riiviön kanssa käyty kehässä. Mut oikeesti aivan sika magee päästä kehän sisäpuolelle koira narun päässä.

Itkua on väännetty (siis minä) ku sössin meidän tietokoneen ja laskutus ohjelman kanssa. Uudempi kone on nyt huollossa ja luoja tietää saako ne pojat pelastettua laskutusohjelmaa. Tää vanha kone pelittää ihan kivasti, nyt ainakin kun Markuksen sisko miehensä kanssa siivos tämän ja asensi käyttiksen uudelleen yms. Samalla löysin koneelta kuvia joita nyt tässä haluan teille esitellä.

No tää nyt on Iiro Katin kuvaamana, ku käytiin kattomassa beaglen pentuja

 

Kesälomallamme meillä oli ollu näin hilpeä tunnelma kotona

 

Tunnistaako kukaan omaansa? Kuva on vuodelta 2007, tuo kahdella jalalla kulkeva on meidän kummityttö

 

Meidän talo jonku vuotta ennen kuin muutettiin...eikä kukaan valittanu silloin, että on nurmikko ajamatta :) On tuo piha puukin vähän kasvanu jo tuosta ja rattori vaihtavu väriä ja mahdollisesti omistajaa (en pysy enää perässä noista "urkeista")

 

Tässä on sit meidän kesäloman aikana otettu kuva...eikä oo kyllä tässäkään kukaan ajanu nurmikkoa, hyi hyi

Kesä-Alpo