2vkon antibiootti ja kortisoni kuuri auttoivat, sen kuurin verran. Meillä oli koira jonka jalkoja, persettä eikä korvia kutissu. Pidin sitä yöt aivan sisällä joten olisin kuullut jos raplaaminen jatkuu. Veden juominen ja sitä kautta kuseminen (sisällekin) lisääntyi lääkkeiden ansiosta, tämä oli tiedossa. Kuurin loputtua alkoivat oireet jälleen yöllä herään tassujen kaluamiseen tai korvien läpytykseen Kurjaa, varsinkin koiran kannalta. Tusin sekään saa nukutuksi yhtään sen paremmin kuin minä.

Kiitos Suvi omakohtaisesta vinkistä allergisen beaglen kanssa, kokeilemma nyt antamaasi ruokinta (dietti) vinkkiä. Inhoittavinta tässä on, että muutoksia odotellessa pitää testata eri juttuja mm. juuri tuota ruokaa. Olen eläinlääkäriin yhteydessä niin kuin hän pyysi kun kuuri on ohitse ja jos oireet jatkuvat. Kortisonia voin jossain vaiheessa kokeilla uudelleen (testataan nämä ruoat nyt ensin), mutta huomattavasti pienemmillä annoksilla.

 

Siita vielä silloin kun tassut olivat terveet, iiro ei ollu niin harmaa, ne mahtu vielä samalle pedille, asuttiin vielä tiitonrannalla...