Niin se vaan tämäkin vuosi 2010 alkaa olla loppuun kaluttu. Kaikkea taas on tähänkin vuoteen mahtunut. Enimmäkseen nyt vain tätä koulun käyntiä. Koulu on jo yli puolen välin ja syksyllä 2011 pitäis olla sisar hentovalkoisen paperit kourassa. Koulun ohessa olen käynyt myös vähän töissä, tammikuussa menen taas seuraavan kerran.  Näyttelyhaaveita olisi ens keväälle, mutta pitää kattoa miten viikonloput menee töiden merkeissä, harjoitteluissa. Helsingin reissulla taas kävimme ja minulla oli siellä  "koira venytettävänä". Sirpa ilmoitti oman kasvatti uroksensa omistajan luvalla näyttelyyn ja minä esitin. Hienosti länkkäripojan kanssa menikin. HeW-10 ja V-10 tittelit tuli kotiin tuomisina :)

Hew-10 ROP- Cenweilers Elessar

V-10 VSP-"Raikuli poika"

Pappakoirakin on ilmoitettu tammikuun raahen näyttelyyn, pallitodistuksen kera. Pera  beagle lähtee myös. Vähän näytti kyllä siltä, että ei oo papasta enää kehiin. Sen verran sillä tuo korva on syksyn vaivannu. Eläinlääkäriä vaihtamalla selvis sitten, että koiralla on toisessa korvassa paha korva tulehdus. Se oli jo pari antibiootti kuuria suun kautta syönyt kun se verikorvaa on kahdesti tyhjennetty. Vasta tipat korviin auttoi asiaan. Korva jäi vähän pallukaksi kärjestä ja kääntyy taaksepäin, mutta emme anna sen häiritä ja jos se jotain tuomaria häiritsee niin sittenhän tekee :)

"Hieman" korva paksuna

Siitalla jatkuu kortisonin syönti ja patteja tulee lisää kuin sieniä sateella, mutta emme anna senkään häiritä niin kauan kun koira on tässä kunnossa kuin se on. Kokeillaan kevättä kohden josko kokeilis vähentää kortisonia, sitten kun ilmat lämpenee ja maa kuivuu. Jos se ei auta niin jatketaan nappien syömistä.

Joulukuu on menny nyt aivan tässä siivellä, että ei oo edes paljon koko joulua ehtinyt miettiä. Isäni kuoli ja hänen asioitaan olemme siskojen kanssa nyt hoidelleet ja järjestelleen hautajaisia yms. Koulu alkaa heti tammikuussa, helmikuun lopulla alkaa TK-harjoittelu. Ensi kesän vetokisa kalenteri taas vähän sotkee koiranäyttely suunnitelmia, mutta eipä tuo kisakone ole vielä tuosta puuliiterin kulmalta mihinkään liikkunu. Jospa ens vuonna sitten...

Hyvää ja parempaa tulevaa vuotta