Viime lauantaina startattiin Mervin kanssa matkaan kohti Mustasaarta. Paikkahan on tuossa ihan vaasan kupeessa...se vaan että ei tällä maantiedolla ajatellu yhtään että Kokkolastakin on vielä kovasti matkaa Mustasaareen. No perille päästiin. Matkahan taittui normikokoisella farkkumallin autolla ilman ilmastointia kera NELJÄN kultaisen noutajan+ niiden tarvikkeiden. Edessä oli ihan riittävästi tilaa, eikä nuo takakonttilaisetkaan ainakaan ääneen valittanu XD

Ku tultiin paikalle oli just sopivasti valittu beaglekehässä ROP ja sieltähän nuo Kati ja Jouni tuli koirien kanssa kehästä ruusukkeiden kanssa. Plättä oli ollu ROP ja Ruska ROP-vet, onnittelut! Beaglen kanssa en kehässä ollu mut pääsin kuitenkin patsastelemaan palkintokuvaan sellaisten kanssa.

Ruska BIS-vet 4 & Plättä RYP-2

Beaglet arvosteli Leni Finne, samoin kuin kultaiset noutajat. Mervi kävi kaikki pojat itse esittämässä kehässä, mutta ku ne jokainen sai luokissaan (junnu, avo, valio) Luokkavoiton Erillä niin pääsin minäkin juoksemaan PU-kehään. Valitsin jo valmiin valion Kassun, ku olen koiraa kerran aikaisemminkin juoksuttanut kehässä. Kassu oli lopulta PU4, Oskarin voittaessa urokset ja pikku-pitkän Ollin ollessa PU3 ja saaden sertin. Onnittelut Merville!

Handleri niin tosissaan yrittää miettiä miten tätä karvaturria oikein esitetään ja miten tuota häntää pidetään... :)

Mervillä oli poikien lisäksi mukana Nita joka kisas jo veteraaneissa. Nitakin pärjäs hienosti, se oli PN4 ja VSP-veteraani. Kehät loppuivat viimeisenä joten jäätiin vielä näkemään isot kehätkin, jossa beaglet pärjäs (varsinkin  ruska) isossa sakissa mahtavasti. Katilta takavarikoin pari pokaalia, koska se ois ne muuten jättäny hakematta. Kyllä niille ajokokeissa koti löytyy.

Erja & Olli blondeina :)

Hikinen kotimatka alkoi. Koirillekin kelpasi vesi. Tullessa käytiin syömässä apsilla. Onneksi näyttely oli lauantaina eikä sunnuntaina, silloin oli aivan ennätys lämmintä josta seurasikin se kuuluisa ja tuhoisa Sylvi-myrsky. Ois nyt alkanu vasta maanantaina se myrsky niin se ois nimetty Erjan mukaan...oiskohan kukaan jääny sen myrskyn jälkeen edes henkiin?

Seuraava näyttely onkin sit Pihtipudas tämän viikon sunnuntaina. Saas nähdä mitä sieltä löytyy narun päähän. Viralisesti mulle on ilmoitettu Yppärin näyttelyyn beagle esitettäväksi joten siellä viimeistään jännitetään, että miten käypi.